søndag den 23. august 2009

Fri...

Søndag... og helt sløv. Har vist en blog-blokering lige for tiden, der resulterer i manglende opfindsomhed på indlægsfronten. Derudover har jeg nærmest ligge vandret i luften, pga diverse aftaler - såsom koncerter, dnns og polterabend (venindes...) Har heldigvis ferie i ugen der kommer, så vil gøre et hæderligt forsøg på at komme lidt med... ( man kan jo altid håbe).
God søndag derude...

onsdag den 19. august 2009

Ups!

Har vist fløjet en smule under radaren på det sidste - og har forsømt alt, hvad der hedder indlæg og blog. Dagene er smuttet forbi i lynende fart, og jeg er sakket temmlig meget bagud. Kan dog lige give rids af weekenden, der bl.a. bød på helt fantastisk koncert med en af Cubas største sangere, Mayito Rivera, og dansk/cubanske Grupo Danson (aner man et mønster her mht mine interesser...?), løb, dans og drinks - og sluttede af med dvd og afslapning i venindens kæmpeflyder af en sofa....


Mandag og tirsdag passerede vist forbi mens jeg blinkede - og nu sidder jeg midt i onsdagen. Dog nåede jeg forbi Rådhuspladsen i går aftes - til koncert. Og det var stort og temmelig smukt. Synes jeg.

(Billede lånt fra Irakerne i Kirken)

fredag den 14. august 2009

Finishing touches...

Min alt for seje bror har lige været oppe og forsvare sit speciale på Cand.Merc - og har fået 10! Er virkelig stolt af ham - og så glad på hans vegne! (nu håber jeg, han får et fedt job, med en fed løn - så søster kan få en fantastisk julegave i år... haha...) ;o)
Men åååh... må godt nok have været en lettelse at få det overstået. Søster er stolt!

onsdag den 12. august 2009

Ønskeliste

Sidder og funderer lidt over, hvad jeg sådan virkelig mangler i min garderobe. Og ret beset er det vel egentlig lidt nogle basisting, såsom:

Gode jeans i grå og/eller blå vask
Basis tees (hvid/sort)
Basis tanks (hvid/sort)
Hvid skjorte
Ordentlige hæle (og med "ordentlige" mener jeg fede...)
Støvler... (eksempelvis Mentor eller Debbie - eller allerhelst begge)
.... og ikke mindst penge til at købe det for....

tirsdag den 11. august 2009

Løst og blandet...

Har spekuleret lidt over mulige jobs - til mig selvklart... For jeg tænker - hvad skal man lave, hvis man ved en lille smule om en hel masse? Kommer Trivial Pursuit eventuelt i job-form? For så tror jeg muligvis, jeg vil lægge billet ind... Indtil videre har jeg ikke set dét opslag - men altså, hvis du derude på den anden side af skærmen støder på det - så sig lige til ik?
Hopper også over alt moderelateret i dag, for lad os (mig) se det i øjnene - jeg har jo i bund og grund ikke tålmodighed til at tonse samtlige kollektioner mv igennem. Desuden er det allerede gjort at folk der har mere forstand på det - så tænker, jeg lader det være ved det. Har desuden også lidt en off-dag mht "must haves", "statement smykker" og alt andet man bare må have... Ikke mindst fordi min bankdame helt sikkert ikke er enig i, at jeg-bare-må-have-det-nu. Damen er en anelse penitten på det punkt. On that note: kan man mon bestille en fatwa? - Bare en lille lokal en?
Nå men for at det ikke skal blive for surt og tvært, vil jeg lige smide et link til den artikel, jeg fik skrevet. Se den her (og lige en "advarsel" - den handler om cubansk musik... hvilket måske er en anelse nørdet - men hva pokker, jeg syntes bare det var sjovt at få lov at prøve!)

fredag den 7. august 2009

Optur!

Dagens optur må være, når man opdager, at der til ens store overraskelse står flere penge på ens konto, end man havde regnet med! Hurra!
Derudover kan jeg så også glæde mig over, at jeg i nattens mulm og mørke fik bakset et (håber jeg) nogenlunde hæderligt interview sammen... mit lidt alternative spansk til trods. Wee! Dejlig fredag - til mig og dig!

onsdag den 5. august 2009

I want...

Ankelstøvler fra Mentor til 2.000 kr
Støvler fra Debbie til 1099 kr

...begge par... suk! Tror desværre bare ikke rigtig min økonomi synes så godt om den ide. What to do... (måske skulle man begynde at samle flasker - i stor stil... ha!)

tirsdag den 4. august 2009

Ilddåb

Har lige været ude og lave mit første interview - ever - og så på spansk (med en cubansk sanger). Lidt af en udfordring på flere måder. Dels fordi jeg pludselig ikke kunne fremkomme med et eneste spørgsmål (da jeg skulle forberede mig) - og så pga det spanske, som jeg taler til husbehov, men som helt sikkert ikke er så fantastisk. Er nok mere ude i noget "skralde-spansk" end regulært og nydeligt spansk.
Heldigvis viste ham, jeg skulle interviewe, sig at være et rigtigt rart menneske, som udviste en utrolig overbærenhed med mit haltende og famlende spansk. Så i sidste ende, endte det med at blive en rigtig god oplevelse (for mig i hvert fald - ved ikke helt hvad han mente om det...).
Nu mangler jeg "bare" at skrive interviewet om til artikelform - og så håbe på positiv respons...

Smukke, kloge ord

"Mister vi evnen til inde bag den fremmede fremtoning at genkende os selv som fædre, mødre, søskende børn, har vi sat vores medmenneskelighed og medfølelse over styr. Så har vi udtørret de dybeste kilder i vores sind." Citat Svend Auken.

Svend Auken døde her til morgen, og da jeg sad og læste forskellige artikler igennem i den forbindelse, faldt jeg over ovenstående citat, som jeg synes er ret fantastisk og maner til eftertanke. Smukke, kloge ord...

mandag den 3. august 2009

A blast from the past...

... Og her tænker jeg selvfølgelig på leopard-pletterne - da den, sammen med en ligeså plettet jakke, er en vaskeægte 80'er sag, som har hængt i min mors klædeskab -og som jeg nu har taget til mig. Var ret forelsket i den dengang min mor gik til fest i den - og elsker den stadig for de vilde pletter.
Ergo skulle den da med i byen fredag...



Føromtalte jakke ses her i et "prøvebillede" (aka skulle ingen steder)- tonet ned med en sort t-shirt kjole - og befriet for nogle temmelig voldsomme skulderpuder, som jeg ikke helt syntes, jeg havde behov for. Top og jakke er oprindeligt (dengang i 80'erne) købt som et sæt med en sort nederdel til - men må indrømme at jeg er lidt for meget en kylling til at kaste mig ud i dobbelt-leo...

Weeeeekenden...

Har haft en rimelig hektisk weekend - eller dvs - lørdag dag var ikke så travl, men eftersom jeg lå en anelse underdrejet, smuttede dagen ligesom lidt væk mellem fingrene på mig... - men bortset fra det; rimelig festlig weekend. Med drinks og noget båd fredag, housewarming lørdag - og date med Stella søndag. Super hyggelig søndag - på trods af sporadisk regn... Men altså - det var jo ikke være end at det kunne afværges med vattæppet/jakken/tørklædet - yndighed... Summasumarum er, at det var top-hyggeligt - og proppet med mennesker.
Før regnen:

Under regnen:

Efter regnen:

Mandags-glæde

Hot damn! Jeg har fået en fast læser - wee! Blev sgu da helt glad da jeg så det :o) Hvor fint var det lige at se det på sådan en regndruknet mandag!

lørdag den 1. august 2009

Stella Polaris

Stella Polaris

I morgen i Østre Anlæg. Skal afsted med veninder, tæppe og en armfuld hygge... Håber på godt vejr. Andre der skal afsted?

Programmet for i morgen kan ses her (for både Odense, Århus og København)