onsdag den 23. december 2009

Lillejuleaften

Sidder og slapper af i sofaen med nyheder og en lille sjat rødvin - og glæder mig over, at jeg har været så forudseende at købe pladsbillet til toget mod Fyn i morgen tidligt, så jeg slipper for at stå op. Og ovenikøbet har købt en plads i en hvilekupe - tror jeg helt sikkert passer bedst til mit morgenhumør - bliver rart at kunne sidde og vågne sådan lidt i fred og ro (sagde mormor...).

Senere i aften skal jeg mødes med nogle veninder til en drink og en dans på Fidels i Dronningens Tværgade - tror jeg bliver super hyggeligt og en rigtig god måde at få sagt glædelig jul på.
Så for mig ser det ud til, at julen bliver danset i gang til tonerne af cubanske rytmer... Ay que rico!

Glædelig (lille)jul - fra Fidel og mig!

23. december... hanging out at the office... gaaaw!

Ting man (virkelig) ikke gider Lillejuleaften:
At være på arbejde
At vide at stort set hele resten af DK (mindst) allerede har fået ferie
At være på arbejde...

Hmm nå men - hvis det ikke allerede fremgår tydeligt nok af ovenstående, så er jeg på job... suk. Lidt af en pine når man mentalt, allerede er gået på juleferie - lad mig sige det sådan: er nok ikke helt min vægt værd i lønkroner i dag.
Eneste trøst: det bliver en kort dag - ingen grund til at spilde chefens kroner unødigt... ;o)

tirsdag den 22. december 2009

Tidlig julegave...

fra mig til mig... Lige før jeg drønede ud af døren i morges, mere late end "fashionably late" og (præ-teletubbi-looket) - summede min dørtelefon og til min store undren meldte pakkeposten sin ankomst.
Jeg mindedes ikke lige at have nogle pakker til gode, så jeg var en smule spændt på, hvad han ville, og af samme grund flåede jeg på det nærmeste pakken op, så snart jeg havde lukket døren efter postbudet.
Og hvad indeholdt den så?
Jo... den indeholdt et tørklæde fra Lolly's Laundry - samt en olie fra Nuxe - compliments of Elle (og lidt mig selv eftersom det er mig, der betaler abonnementet) - og var den "lille" bonus, der fulgte med, da jeg tegnede abonnementet. Dejlig overraskelse på sådan en grå decembermorgen!


Forklædt som teletubbi...

Eller... på det nærmeste i hvert fald. Var i hvert fald pakket ind efter alle kunstens regler, da jeg cyklede på arbejde i morges. I en grad så man godt kan føle sig en smule polstret... men varm. Hvilket man bestemt ikke skal kimse af, når vejret står på sne og frost.
Udover muligheden for at iføre mig dunjakke og lange, varme støvler har sneen og kulden også givet mig anledning til at iføre mig et køb, jeg gjorde mig, da jeg boede i Moskva - nemlig en ret fantastisk pelshue. God damn love it!
Det er lige før, jeg sover med den på - for den er noget så skøn og varm, hvilket jeg kun fik yderligere bekræftet, da jeg forleden istedet for pels-fætteren valgte at hive en beanie på - og var ved at få forfrysninger i panden... Never again (i hvert fald ikke mens det er så koldt, som det er for tiden).
- Har egentlig haft huen liggende i nogle år efterhånden uden rigtig at få den brugt, fordi jeg har været lidt af en kylling, der ikke liiiige havde "modet" til at iføre mig kæmpe pels-hjelm og skille mig ud fra strikhue-mængden (selvom jeg inderst inde elskede den). Men NU tør jeg! Hurra for pelshue-moden! Det er godt nyt for fedtspillere som mig...

mandag den 21. december 2009

Kend mig på striberne....

Er gået amok. I striber... Ikke at det som sådan er noget nyt, eftersom jeg allerede som 12-13 årig var lidt vild med striber - på den maritime måde. Åbenbart ret Coco Chanel - men det levede jeg i lykkelig uvidenhed om.
Lang historie kort; jeg har købt striber i H&M - og hvor man nok burde havde holdt sig til en enkelt sømands-klud, valgte jeg at gå all in og er nu den lykkelige ejer af såvel striber med pufærmer som en kjole med striber. Nok lidt i overkanten men altså... sådan må det være.

torsdag den 17. december 2009

Free shipping...

Gratis levering med ASOS i dag indtil kl midnat... Hvis man nu lige skulle finde et eller andet, man ikke kan leve uden.

tirsdag den 15. december 2009

En kærlighedshistorie

Jeg er blevet lidt forelsket... i et par støvler. Eller ikke bare i et enkelt par - der er faktisk indtil flere hede kærlighedsaffærer i omløb - men tænkte jeg lige ville vise et af parrene.
Disse er fra Sapato, koster 1100 kr og kan bl.a. fås på Støy Munkholms hjemmeside.
Er lidt begejstret for det lidt herreskos-agtige look - og jeg tror, at vi helt sikkert kunne blive rigtig fine venner.



En anden mulighed kunne være støvlerne fra Gardenia - også meget kærlighed til dem...


Støvlerne kan bl.a købes hos Debell - og koster 1199,-

torsdag den 10. december 2009

Fashionista by Costume

Så er første udgave af Fashionista at finde på nettet - og da det er ganske glimrende, kan jeg kun opfodre til at stikke forbi og få det konstateret ved selvsyn!
Find det her

torsdag den 3. december 2009

Skøjteprinsesse par excellence

Nåmen så så man lige Frk. 30+ løbe på skøjter (i vildskab) ved Frederiksberg Have - mens hun legede fange (stadig på skøjter) med en flok 16-årige... Man kan roligt sige, at jeg fik kamp til stregen. Men - det var jo faktisk ualmindeligt skægt - og det sker alt alt for sjældent, at man rent faktisk giver sig i kast med leg på skøjter, når man én gang har passeret 20-meter vippen...
Og for at det ikke skal være løgn, bliver hele skøjte-oplevelsen også noget sjovere, når man skal løbe fra én - fremfor bare at løbe rundt i cirkler (eller - det synes jeg da). Anyway - sjovt var det, og så fik man også lige nappet dagens motion på samme tid. Pakkeløsninger - we like!

Derudover har dagen også budt på spontan shopping - på jobbet. Via en kollega fik jeg mulighed for at købe en fantastisk mørkeblå strikcardigan fra True Dog samt en virkelig fin tunika fra Burberry - til en samlet pris på 360 kr. Og da det nærmest er som nyt - højest brugt 2-3 gange - er det jo et fund til prisen. Jeg (og min slunkne bankkonto) er i hvert fald glad(e).