mandag den 27. september 2010

S.O.S...

Fra cupcake-overload-land. Oooh my... kom vist til at lave lidt af et amok-løb ud i noget kagebagning. Note to self: Altid godt at have en anledning (med dertilhørende større antal spisende) før du kaster dig ud i cupcake-extravaganza med betydelig mængde, ret søde, Oreo cupcakes til følge.

Så en opskrift hos en blogger (vi kunne kalde hende Mi Confesión) og straks blev jeg grebet af en ubønhørlig lyst til at gøre hende kunsten efter. 1½ time og en ordenligt røvfuld (pardon my french) cupcakes senere, er min fornuft vendt tilbage - og jeg er just kommet i tanke om, at jeg nok ikke kan spise 25+ cupcakes alene. Og selvom jeg får spisende gæst i aften, tvivler jeg lidt på, at det er realistisk (eller sundt) at spise 12 kager - hver.

Men de er fine og med frosting (pænt sødt...altid godt med sukker på sukker) - så tror bestemt de bliver glade på job i morgen, når de får kage... Hurra for kageglade kolleger


Billet er tyv-hugget fra nettet - men mine ligner. Lidt i hvert fald...

5 kommentarer:

Sofie & Christine: sagde ...

ÅRH oreos cupcakes! de ser gode ud, og hvis dine ligner bare lidt, må de være guf!

http://sofieogchristine.blogspot.com/

Hald sagde ...

Hahaha... det var de også. Og de var et kæmpehit på arbejde også. Opskriften er allerede blevet delt ud til andre kage-elskere.

/Hald

CaecilieD. sagde ...

Orgh! Oreo-Cupcakes! FOr det første er det bare Oreo's (og det kan vi godt li') og så er det cupcakes (det ka' vi også godt li'). Tak for opskriften!:-).

Hilsen, Cæcilie
/caecilied.blogspot.com

Hald sagde ...

:) Det var da så lidt! Altid godt at kunne dele fornøjelsen med andre!

frisør sagde ...

cool blog :-)