mandag den 18. oktober 2010

On the top of the world...

Eller tæt på... Sådan føltes det i hvert fald i går, da jeg sammen med nogle veninder tilbragte et par timer i Sticks'n'Sushis nye restaurant på toppen af Tivoli Hotellet på Kalvebod Brygge tæt på Fisketorvet.

Restauranten ligger på 12. etage og har en helt fantastisk udsigt over hele København - og i klart vejr, som i går, kan man se hele vejen til Sverige. Og det er ikke løgn - man kunne rent faktisk se Turning Torso i Malmø.
Restauranten er meget stilren og effektfuldt indrettet med borde beklædt med sort læder (det var pænere, end det måske lige lyder) og tilhørende stole, store sky-lignende lamper i loftet og gulv-til-loft vinduer, der åbenbarer København for ens fødder.
Derudover er der en bar og en japansk afdeling, hvor man kan sidde og spise i gulvhøjde - dog med fødderne placeret i et hul i gulvet, så man ikke skal sidde i skrædderstilling eller på knæ - hvilket nok ville være lidt af en udfordring for de fleste (stivbenede) nordeuropæere. Udover hullet i gulvet er en anden lidt sjov feature i den afdeling, at man skal have skoene af, hvis man sidder der. Dog skal man ikke gå barfodet rundt, for som kompensation for de manglende sko, får man udleveret et par sandaler, som man så kan tøffe rundt i.
Apropos sko - eller mangel på samme - så lagde jeg mærke til at vores, iøvrigt meget hjælpsomme og søde tjener, heller ikke havde sko på. Tror det er første gang, at jeg er blevet betjent af en tjener i strømpesokker...

Maden var også vældig fin - og meget smukt anrettet. Priserne, går jeg ud fra, svarer til, hvad man betaler på andre af Sticks'n'Sushis restauranter - så det var også til at overkomme rent økonomisk.

Udover den lækre restaurant er der også en helt fantastisk tagterrasse, hvor man kan sidde og spise, når vejret er til det. Vi var lige ude og snuse lidt rundt efter maden - og blev lynhurtigt enige om, at vi helt sikkert kommer igen - om ikke før, så til sommer for at afprøve terrassen, for det må være det ideelle sted at drikke cocktails på en varm sommeraften...

Udsigt over banelegemet (ikke så fancy) - og København

Udsigt fra terrassen mod Islands Brygge

Tagterrassen...

For de interesserede er adressen: Tivoli Hotellet, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

Ingen kommentarer: